El Ahmadi: ''Dit is echt schandalig''

El Ahmadi: ''Dit is echt schandalig''

Feyenoord is er zaterdagavond opnieuw niet in geslaagd om te winnen. De Rotterdammers namen het in eigen huis op tegen VVV Venlo en leken lange tijd drie punten over te houden aan de wedstrijd. In de slotfase kwamen de Limburgers op 1-1.

“De gifbeker moet helemaal leeg, ja. Dat denk ik wel”, reageert Karim El Ahmadi na de wedstrijd bij FOX Sports. “In de laatste fase een goal tegen krijgen, ongelooflijk. We krijgen nog wel wat kansen maar die gaan er niet in. Als je het zo weggeeft… Schandalig. Ook al sta je voor, je moet de wedstrijd over de streep trekken.”

“Zo’n lullige corner, hij schiet hem goed binnen maar het is ongelooflijk. We hebben niets weggegeven. Het tempo lag wel laag, misschien moesten we eerder de 2-0 maken mar dit mag nooit gebeuren. Met alle respect, maar zij hebben niets gecreëerd. We moeten naar onszelf kijken, dit is echt schandalig.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties