Zaakwaarnemer: ''Amrabat kreeg een hoop bagger over zich heen''

Zaakwaarnemer: ''Amrabat kreeg een hoop bagger over zich heen''

Sofyan Amrabat heeft onlangs de keuze gemaakt om voor Marokko uit te komen. De middenvelder van Feyenoord heeft tijdens de discussie voor welk land hij moest uitkomen veel vervelende reacties ontvangen uit Nederland.

"Dick Advocaat heeft er alles aan gedaan om Sofyan te laten kiezen voor Oranje, maar de bond kan altijd meer doen. En deels ligt het aan de verruwing van de Nederlandse samenleving. Sofyan is hier geboren, maar op het moment dat bekend werd dat hij moest kiezen kreeg hij een hoop bagger over zich heen,'' zegt zaakwaarnemer Mohammed Sinouh in gesprek met Voetbal International.

De vervelende reacties hebben invloed gehad op zijn keuze. Bij Marokko kreeg hij wel warme en positieve reacties. "Toen werd er geschreven dat Oranje hem niet nodig had en volgden de gebruikelijke scheldpartijen op allerlei forums dat hij moest oprotten naar zijn eigen land. Mensen zijn daar gevoelig voor, het beïnvloedt ze in hun keuze. Die behandeling krijgen ze namelijk niet in Marokko.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties