Zaterdag signeersessie boek Royston Drenthe op Varkenoord

Zaterdag signeersessie boek Royston Drenthe op Varkenoord

Royston Drenthe blikt in zijn nieuwe boek terug op zijn bijzondere carrière. De oud-jeugdspeler van Feyenoord verruilde de Rotterdamse club in 2007 voor een avontuur bij Real Madrid. Bij de Spaanse topclub wist hij echter zelden een basisplaats te veroveren.

Na het mislukte avontuur in Spanje probeerde Drenthe zijn loopbaan nieuw leven in de blazen bij het Russische Alania Vladikavkaz, het Engelse Reading, het Turkse Kayseri Erciyesspor en bij Baniyas SC uit de Verenigde Arabische Emiraten. Ook deze pogingen waren weinig succesvol waarna hij begin dit jaar een punt zette achter zijn loopbaan als profvoetballer.

“Hij was er klaar mee”, schrijft FSV De Feijenoorder over het stoppen van Drenthe. “Foute wegen, verkeerde kliek, mislukte avonturen. Royston Drenthe is misschien wel de verpersoonlijking van Feyenoord: hoge pieken, diepe dalen. Nog altijd voelt Royston zich innig verbonden met Feyenoord en daarom heeft hij de afgelopen tien jaar meermaals geprobeerd om terug te keren bij Feyenoord.”

“Tevergeefs op het veld, maar buiten het veld is Royston terug in De Kuip. Tussen de supporters, waar hij tegenwoordig het liefste verblijft. Speciaal daarom hebben we aanstaande zaterdag op Varkenoord voor de wedstrijd Feyenoord – VVV Venlo een signeersessie van zijn nieuwe boek ‘Royston’. Uiteraard zal het boek daar te koop zijn en je kan hem gelijk laten signeren door de man zelf.”

Locatie van de signeersessie
De verkoop van de boeken en het signeren hiervan door Drenthe zal plaatsvinden op Varkenoord, net achter het hek. Dit laat de organisatie weten. “We proberen alles zo goed mogelijk te organiseren zodat iedereen rustig zijn krabbel kan krijgen. We starten +/- 16:00 uur, maar mogelijk al iets eerder, of als het tegen zit wat later. Aangezien we, natuurlijk, allemaal naar De Kuip gaan, verzoeken we iedereen rekening te houden met het feit dat we voor de aftrap verdwenen zijn. Wil je Royston even zien, houd dan rekening met de tijd!"

Zaterdag signeersessie boek Royston Drenthe op Varkenoord
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties