Amrabat: ''Ik moet het allemaal nog een beetje laten bezinken''

Amrabat: ''Ik moet het allemaal nog een beetje laten bezinken''

Sofyan Amrabat heeft gisteren in de gewonnen wedstrijd tegen Ivoorkust zijn debuut gemaakt voor het nationale elftal van Marokko. De middenvelder kwam in de tweede helft in het veld voor Hakim Ziyech. Dank zij de 0-2 overwinning hebben El Ahmadi en Amrabat zich geplaatst voor het WK van 2018 in Rusland.

"Ik heb al beelden gezien van wat er in Marokko gebeurt, echt een gekkenhuis", zei Sofyan Amrabat na zijn eerste interland in gesprek met de NOS. "Het is heel bijzonder en ik ben supertrots."

Zijn oudere broer Nordin stond in de basis tegen Ivoorkust. Toen de invalbeurt van Sofyan eraan zat te komen, hadden de twee even contact. "Hij gaf mij even een knipoog en zei dat ik een goede warming-up moest doen omdat ik er waarschijnlijk in zou komen. We hebben een mooie band."

Zaterdag vliegt Marokko terug naar het thuisland. Daar zal het feest losbarsten. "Het wordt een enorm feest in Marokko. We worden gehuldigd en gaan waarschijnlijk ook nog naar de koning. Ik moet het allemaal nog een beetje laten bezinken."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties