Vervolg kaartverkoop bekerduel Feyenoord - Heracles Almelo

vrijdag 10 november 2017 18:54 44.080 keer bekeken 34 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Seizoenkaarthouders hebben alleen vandaag (vrijdag) nog om te profiteren van voorrang op de kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo, inclusief een korting van ongeveer 20%. Het duel in de achtste finale van het bekertoernooi wordt op donderdagavond 21 december om 20:45 uur gespeeld in De Kuip.

Seizoenkaarthouders
De voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders startte afgelopen zaterdag. Zij kunnen maximaal twee kaarten per seizoenkaart kopen, vanaf € 14,50 per stuk. Dit is inclusief een korting van ongeveer 20% die tijdens de voorrangsperiode van toepassing is.

Legioen-leden en Junioren
Ook Legioen-leden en Junioren profiteren van een korting van ongeveer 20% op de kaartverkoop, die voor hen zaterdag 11 november van start gaat via www.feyenoord.nl/ticketshop. Ook zij kunnen twee kaarten kopen per lidmaatschap.

Tweede ring gesloten
Met uitzondering van vak VV en de reguliere uitvakken zal bij de bekerwedstrijd de tweede ring in gesloten zijn. Dit betekent dat er in eerste instantie ruim 27.500 kaarten verkrijgbaar zijn en dat seizoenkaarthouders geen mogelijkheid hebben tot het terugkopen van de eigen plaats. Wanneer er vraag is naar meer kaarten, gaan er uiteraard meer vakken open in De Kuip. De mogelijkheid bestaat dat er in een later stadium nog actiematige kaartverkoop plaatsvindt.

Alle informatie over de kaartverkoop, zoals beschikbare vakken en prijzen, vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie

Laatste headlines
34 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 9 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63030 leden - Op dit moment zijn 1327 mensen actief, waarvan 324 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting