Immers: ''Vind het echt vervelend voor Feyenoord''

Immers: ''Vind het echt vervelend voor Feyenoord''

Lex Immers stond zondagmiddag tegenover zijn oude club Feyenoord. De middenvelder, die tussen 2012 en 2016 onder contract stond bij de Rotterdamse club, hield een punt over aan het duel. Het is de zesde competitiewedstrijd waarin de regerend landskampioen niet weet te winnen.

“Weet je wat het is, ik gun Feyenoord alles”, zegt Immers tegenover Voetbal Inside. “Zij zitten in een lastige periode. Dan is het des te lastiger om op dit moment tegen Feyenoord te spelen en punten bij ze af te snoepen.”

“Als het het einde van het seizoen is, wij zijn veilig en zij kunnen kampioen worden, vind je het prima. Wij hebben alle punten hard nodig op dit moment. Ik vind het sneu voor Feyenoord, maar de competitie is nog lang en ik wens ze in het vervolg al het succes.”

“Ik zou het niet erg vinden als ze in zo’n situatie zouden winnen. Nu heb ik wel een beetje medelijden met ze. Vind het echt vervelend voor ze. Ik heb vier jaar onder contract bij Feyenoord gestaan en drieënhalf jaar alles gespeeld en veel mooie dingen meegemaakt. Ik gun ze het allerbeste.”

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties