Immers: ''Vind het echt vervelend voor Feyenoord''

zondag 5 november 2017 16:39 103.275 keer bekeken 137 reacties Pro Shots

Lex Immers stond zondagmiddag tegenover zijn oude club Feyenoord. De middenvelder, die tussen 2012 en 2016 onder contract stond bij de Rotterdamse club, hield een punt over aan het duel. Het is de zesde competitiewedstrijd waarin de regerend landskampioen niet weet te winnen.

“Weet je wat het is, ik gun Feyenoord alles”, zegt Immers tegenover Voetbal Inside. “Zij zitten in een lastige periode. Dan is het des te lastiger om op dit moment tegen Feyenoord te spelen en punten bij ze af te snoepen.”

“Als het het einde van het seizoen is, wij zijn veilig en zij kunnen kampioen worden, vind je het prima. Wij hebben alle punten hard nodig op dit moment. Ik vind het sneu voor Feyenoord, maar de competitie is nog lang en ik wens ze in het vervolg al het succes.”

“Ik zou het niet erg vinden als ze in zo’n situatie zouden winnen. Nu heb ik wel een beetje medelijden met ze. Vind het echt vervelend voor ze. Ik heb vier jaar onder contract bij Feyenoord gestaan en drieënhalf jaar alles gespeeld en veel mooie dingen meegemaakt. Ik gun ze het allerbeste.” 

Gerelateerd nieuws
137 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 63 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73913 leden - Op dit moment zijn 990 mensen actief, waarvan 211 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved