Jørgensen: ''Doelpunt was goed voor mijn zelfvertrouwen''

Jørgensen: ''Doelpunt was goed voor mijn zelfvertrouwen''

Nicolai Jørgensen was de enige Feyenoorder die zijn naam in Charkov op het scorebord terugvond. Het was een belangrijk doelpunt voor de spits, die dit seizoen nog niet vaak het net wist te vinden.

"Ik heb hard gewerkt om weer te scoren. Dat dat vandaag lukt was goed voor m'n zelfvertrouwen", zegt de Deense spits in gesprek met RTV Rijnmond. "Te snel daarna scoorden zij alweer. Ik denk dat wij ook gewoon drie keer hadden moeten scoren vandaag, maar zo gaat het soms. Het zijn niet deze wedstrijden, maar de wedstrijden in de competitie die we móeten winnen. Daar moeten we ons nu op focussen."

Jørgensen heeft dit seizoen een aantal wedstrijden moeten missen wegens een hamstringblessure, wat ook de reden was dat hij vandaag gewisseld werd. "Ik had wat last van mijn hamstring. Ik ben lang weggeweest en heb daarna in korte tijd veel wedstrijden gespeeld. Er was geen reden om risico te nemen. Het was niks ernstigs, gewoon voorzorg."

De spits heeft er vertrouwen in dat Feyenoord er weer bovenop komt. "Natuurlijk heb ik vertrouwen, anders kan je er net zo goed mee stoppen. Het is die laatste vijf procent die we nog nodig hebben om op hetzelfde niveau te komen als vorig jaar. Ik weet dat we dat kunnen bereiken. En ik weet ook zeker dat de punten weer gaan komen."

[dumpitem=16714]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties