''Er was een gebrek aan klasse, vooral bij Boëtius''

''Er was een gebrek aan klasse, vooral bij Boëtius''

Na het verlies van Feyenoord tegen Sjachtar Donetsk reageert Feyenoord-watcher Iwan van Duren niet positief. "Feyenoord is gewoon een maatje te klein voor de Champions League", zegt hij tegenover Voetbal International.

"Je komt voor en dan maak je de tegenstander kwaad en dan sta je zomaar met 2-1 achter. Ze hebben het Sjachtar moeilijk gemaakt en kansen gehad. Maar uiteindelijk is Feyenoord toch een maatje te klein voor de Champions League en zeker voor deze poule", stelt Iwan van Duren.

"Er was een gebrek aan klasse, vooral bij Boëtius. De overtuiging om het af te maken is er niet. Jørgensen probeert dan wel het geluk af te dwingen. Maar je merkt dat spelers het niveau niet aan kunnen."

Ook reageerde hij kort op de discussie rondom Jones. "De discussie blijft, maar ik denk dat Giovanni van Bronckhorst er niet zo mee zit. Vandaag gleed hij uit, maar hij had ook een aantal goede reddingen. Waar ik wel mee zit bij Jones zijn de spelhervattingen. Hij is daarin erg rommelig", aldus Van Duren.

Lees meer over
Sjachtar Donetsk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties