Stadion Feijenoord vraagt vergunning aan voor staanplaatsen

Stadion Feijenoord vraagt vergunning aan voor staanplaatsen

Het is nog niet zeker of Feyenoord staanplaatsen krijgt in De Kuip. De Rotterdammers hebben wel een vergunning aangevraagd voor het vervangen van de blauwe stoelen op vak X en S door rail seats. Een proefopstelling moet uitwijzen of Feyenoord ook daadwerkelijk gebruik gaat maken van staanplaatsen.

''Het lijkt simpel, de stoelen vervangen. Maar er komt veel meer bij kijken,'' zegt stadiondirecteur Jan van Merwijk tegenover het Algemeen Dagblad. ''We weten weinig van het beton bij vak S. Daarom hebben we al proefboringen gedaan. In de proefopstelling kijken we ook juist naar het beton.''

Als de proefopstelling geen nieuwe problemen aan het licht brengt, verwacht Van Merwijk dat de operatie om alle stoelen te vervangen snel kan volgen. De proefopstelling wordt niet getest door supporters. Dit gebeurt tussen wedstrijden van Feyenoord in, als de tribune leeg is.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties