Van Stee: "Jørgensen kan schade aanrichten"

Van Stee: "Jørgensen kan schade aanrichten"

Oud-trainer van Feyenoord en voormalig hoofd opleidingen bij Sjachtar, Henk van Stee, verwacht dat Nicolai Jørgensen woensdag in de Champions League wedstrijd tegen Sjachtar Donetsk voor gevaar kan gaan zorgen. "Het gaat heel zwaar worden voor Feyenoord", zegt Van Stee tegenover RTV Rijnmond.

"Feyenoord is een uitstekende ploeg als de volledige verdediging fit is, maar ze missen nu echt teveel centrale verdedigers. In de competitie is dat nog te doen, maar internationaal kom je dan te kort", aldus Van Stee. De oud-trainer geeft Giovanni van Bronckhorst mee dat de buitenspelers vanaf de eigen helft moeten aanvallen. "Zij moeten dan zo snel mogelijk Jørgensen zien aan te spelen. Ik verwacht dat hij als enige schade kan aanrichten."

Ook Sjachtar Donetsk mist enkele spelers. “Ze hebben achterin wel problemen. Rakitskiy is natuurlijk geschorst na twee keer geel tegen Feyenoord en ze missen nog twee centrale verdedigers. En ze zijn op de omschakeling kwetsbaar omdat alle verdedigers vrij aanvallend zijn ingesteld.”

“Er liggen dus wel mogelijkheden voor Jørgensen en Berghuis. Maar ik denk toch, met de voorhoede en het middenveld dat ze hebben, dat het een dikke nederlaag gaat worden voor Feyenoord", aldus Van Stee.

Lees meer over
Steven Berghuis Sjachtar Donetsk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties