Berghuis: ''Ik kan daar niet zo heel veel mee''

Berghuis: ''Ik kan daar niet zo heel veel mee''

Feyenoord heeft ondanks het vroege doelpunt van Steven Berghuis opnieuw geen overwinning geboekt in de Eredivisie. De Rotterdammers speelden met 1-1 gelijk tegen Roda JC. De doelpuntenmaker baalt van de gemiste mogelijkheden in de tweede helft.

''Je geeft die 1-1 weg terwijl er niks aan de hand is. Dat was slecht verdedigd en je brengt jezelf in moeilijkheden. Dan moet je hem weer maken,'' reageert Steven Berghuis na afloop van de wedstrijd in gesprek met Fox Sports. ''We hebben een nieuw team en dat merk je aan alles. We moeten keihard blijven werken en ontwikkelen als team.''

De laatste weken groeit de kritiek ook op Kevin Diks. ''Jullie hebben daar heel veel kritiek op, dat klopt. Ik kan daar niet zo heel veel mee. Ik probeer hem te helpen en die jongen is ook pas net twintig. Komt bij een grote club als Feyenoord, heeft weinig gespeeld bij Vitesse en dat is moeilijk in het begin. Dus het is ook een beetje verklaarbaar. Ik vond dat hij vandaag ook gewoon goed speelde,'' zegt Steven Berghuis.

PSV kan morgen al op tien punten komen van Feyenoord. ''Crisis? Het boeit me niet wat voor woorden jullie er aan willen geven. Het klopt dat het tij nu snel moet gaan keren voor ons. Hard blijven werken en ontwikkelen als team. We zijn nog niet zover dat we dit soort wedstrijden winnen. Dat blijkt maar weer.''

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties