Kramer: ''Daar slaap ik niet slechter door''

Kramer: ''Daar slaap ik niet slechter door''

Michiel Kramer begon vandaag in de wedstrijd tegen AVV Swift vanaf de aftrap. De aanvaller kreeg in de eerste helft een penalty, maar wist wederom niet te scoren vanaf de strafschopstip. Na afloop van de wedstrijd baalt Michiel Kramer daar nog altijd van.

''Dat is gewoon slecht. Die penalty moet er gewoon in, daar kan je lang over praten. Die moet er gewoon in. Klaar. Dan ga je daarna een beetje tegen jezelf voetballen en dat is niet goed. Zulke dingen gebeuren nu eenmaal. Dat is nu vervelend.''

Michiel Kramer vond het de afgelopen weken niet nodig om interviews af te geven aan de media. ''Ik speel sowieso niet veel. Dan hoef ik ook geen interviews te geven. Als ik vijf minuten speel dan lijkt me dat niet zo nodig,'' zegt de spits in gesprek met Fox Sports.

Ook na de wedstrijd tegen AVV Swift is er veel kritiek op Michiel Kramer. ''Dan ben ik nu eenmaal gewend: of het nu hier is of ergens anders, dat is niet erg. Hier is het iets meer in meervoud. Ik moet zeggen dat ik er zelf geen last van heb. Ik weet dat het erbij hoort. Daar slaap ik niet slechter door.''

[dumpitem=16688]

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties