Boëtius: ''Ik snap dat de supporters dat zongen''

Boëtius: ''Ik snap dat de supporters dat zongen''

De Klassieker verliep zondag alles behalve hoe Feyenoord het had gewild. De Rotterdamse club hoopte over Ajax heen te gaan op de ranglijst door de winnen, maar ging met pijnlijke cijfers onderuit (1-4). Door de nederlaag is de achterstand op koploper PSV opgelopen tot acht punten.

Na afloop van de wedstrijd was het Legioen boos. ‘Schaam je kapot’ klonkt van de tribunes. "Ik snap dat ze dat zongen en ik schaamde me ook kapot", zegt aanvaller Jean-Paul Boëtius tegenover NUsport. "En dat doe ik nog steeds. Het is weer een hap uit een zure appel."

De aanvaller is kritisch op zijn eigen spel. "Ik ben absoluut niet tevreden over mijn spel. Het was niet goed vandaag en de afgelopen weken was het ook minder dan in de eerste weken van het seizoen”, zegt hij. “"Het heeft in ieder geval niet met de Champions League en het drukke programma te maken. Althans, zo voel ik dat niet. Ik voel me fysiek goed, maar het komt er niet uit."

"Ik weet even niet hoe we het kunnen omdraaien. Iedereen zal bij zichzelf te rade moeten gaan. En dat ga ik ook doen. Al moeten we ook niet vergeten dat we tegen Ajax na een uur spelen zomaar op voorsprong hadden kunnen komen. We misten twee, drie goede kansen. Pas in de slotfase, toen we risico in ons spel moesten leggen, liep Ajax uit."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties