Driessen: ''Dan hebben Feyenoord en Gio een probleem''

Driessen: ''Dan hebben Feyenoord en Gio een probleem''

Feyenoord is ver verwijderd van de kampioensvorm van vorig seizoen. De ploeg van Giovanni van Bronckhorst ging zondag onderuit in de Klassieker (1-4) en lijkt een nieuw kampioenschap uit het hoofd te moeten zetten. Volgens columnist Valenten Driessen mag de positie van ‘Gio’ niet ter discussie staan.

“Wel was Van Bronckhorst opvallend geëmotioneerd na Feyenoord-Ajax. Nog veel erger dan tijdens de rampzalige serie nederlagen twee seizoenen geleden”, schrijft hij in De Telegraaf. “Alsof het gevoel hem bekruipt dat hij de boel niet meer op de rails krijgt. Is die twijfel werkelijk aanwezig dan hebben Feyenoord en ’Gio’ een probleem.”

“Aan de andere kant hield Van Bronckhorst na de Klassieker zijn eigen functioneren als technisch eindverantwoordelijke kritisch tegen het licht. Dat valt te scharen onder een eerste aanzet tot verbetering bij de trainer-coach. En laat niemand vergeten dat een kampioenschap van Feyenoord statistisch eerder uitzondering dan regel is.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties