'Gio' bevestigt blessure Van Beek: ''Denk niet dat hij inzetbaar is''

'Gio' bevestigt blessure Van Beek: ''Denk niet dat hij inzetbaar is''

Giovanni van Bronckhorst moet een flinke puzzel oplossen in aanloop naar de Klassieker van komende zondag. De trainer van Feyenoord kan tegen Ajax niet beschikken over verdedigers Eric Botteghin, Jan-Arie van der Heijden, Renato Tapia en Mats Knoester.

Sven van Beek voegde zich vrijdagmiddag ook bij dit rijtje. “Sven van Beek is geblesseerd, hij heeft een botsing gehad met Jean-Paul Boëtius”, aldus Van Bronckhorst op de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond. “Ik denk dat hij zondag niet beschikbaar is. Morgen heb ik pas een goed beeld van wie er beschikbaar zijn. De opstelling is dus nog niet bekend."

“Kevin Diks is een optie als vervanger Van Beek in de basiself”, vervolgt de trainer van Feyenoord, die ook laat weten dat hij het zou aandurven om te kiezen voor A-junior Lutsharel Geertruida, die in de laatste Champions League-wedstrijd al op de reservebank zat.

[dumpitem=16660]

Lees meer over
Sven van Beek Eric Botteghin Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties