Henk Vos aan de slag bij Feyenoord Soccer Schools

donderdag 19 oktober 2017 15:11 90.820 keer bekeken 105 reacties Pro Shots

Feyenoord Soccer Schools heeft de trainersstaf versterkt met Henk Vos. De 49-jarige oud-speler van van de club assisteert sinds deze week bij talenttrainingen, clinics en Soccer Camps die onder de vlag van Feyenoord worden georganiseerd.

Feyenoord is blij dat het opnieuw een oud-speler aan zich heeft weten te binden. Ook onder meer Ben Wijnstekers, Ulrich van Gobbel en Mike Obiku zijn werkzaam bij Feyenoord Soccer Schools en brengen zo hun ervaringen als speler over op jongens en meisjes, die via de trainingen een betere voetballer worden.

Vos speelde meer dan honderd officiële wedstrijden voor Feyenoord 1 en scoorde daarin negentien keer. Verder speelde de voormalig aanvaller in het buitenland voor Standard Luik (België), FC Sochaux (Frankrijk) en in Nederland voor onder andere voor NAC Breda, RBC Roosendaal en Willem II. Na zijn carrière als speler was hij onder andere jeugdtrainer bij RBC en NAC en spitsentrainer bij FC Dordrecht.

Gerelateerd nieuws
105 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 48 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72548 leden - Op dit moment zijn 596 mensen actief, waarvan 193 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved