Boëtius: "Feyenoord heeft zijn huiswerk goed gedaan"

Boëtius: "Feyenoord heeft zijn huiswerk goed gedaan"

Jean-Paul Boëtius kijkt positief naar de wedstrijd van Feyenoord tegen Sjachtar Donetsk. "Feyenoord heeft zijn huiswerk voor de wedstrijd goed gedaan", zegt de vleugelspeler maandag tijdens de persconferentie.

De ploeg staat er volgens Boëtius goed voor. "De ploeg is fysiek klaar voor de wedstrijd, ondanks dat dit duel kort volg op het treffen met PEC Zwolle. We zijn mentaal sterk, er is geen onrust in de groep. De beleving en echte wil om te winnen is er, dat wil ik morgen laten zien."

Jean-Paul ziet kansen, maar waakt toch voor de kwaliteit van de tegenstander. "Shakthar is fysiek sterk en heeft voorin een hoop Brazilianen. Frivole spelers. Maar die hebben wij ook."

Boëtius reageerde tijdens de persconferentie ook op zijn rol als spits. "Ik heb laten zien dat ik als spits uit de voeten kan. Maar ik ben echt een buitenspeler, daar voel ik mij thuis."

[dumpitem=16642]

Lees meer over
Sjachtar Donetsk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties