Kenneth Vermeer werkt volledige training af

maandag 9 oktober 2017 15:37 97.260 keer bekeken 166 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord is maandagochtend op Varkenoord begonnen aan een nieuwe trainingsweek. De training op Varkenoord was het startschot van de voorbereiding op een drukke periode, waarin vier thuiswedstrijden in nog geen twee weken tijd op het programma staan.

Volledige sessie Vermeer
De andere Feyenoorders begonnen na de warming-up aan enkele loop- en passingsoefeningen onder leiding van assistent-trainer Jean-Paul van Gastel. De training werd afgesloten met een fanatiek partijspel. Ook Kenneth Vermeer, die dit seizoen nog niet in actie kwam door een blessure aan zijn hand, deed hier volledig aan mee.

Druk programma
De serie van vier thuiswedstrijden start komende zaterdag om 20:45 uur met de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Voor deze wedstrijd zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via deze link. Het competitieduel wordt gevolgd door thuiswedstrijden tegen Shakhtar Donetsk (dinsdag 17 oktober, Champions League), Ajax (zondag 22 oktober, Eredivisie) en AVV Swift (woensdag 25 oktober, KNVB Beker). De maand oktober wordt afgesloten met een uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade op zaterdag 28 oktober.

Jørgensen traint apart
De internationals ontbraken maandagochtend logischerwijs, waardoor er zestien Feyenoorders op het trainingsveld van Varkenoord stonden. Daarnaast was ook Nicolai Jørgensen aanwezig, maar hij trainde nog apart van de groep met fysiotherapeut Stijn Vandenbroucke. De trainingssessie van de Deense spits bleef beperkt tot een klein half uur, waarna hij het veld verliet.

Trainingsschema
Het team van trainer Van Bronckhorst staat richting de wedstrijd tegen PEC Zwolle nog drie keer op het trainingsveld. De trainingen van dinsdag, donderdag en vrijdag zijn alle besloten. Tussentijds heeft de selectie op woensdag een rustdag. 

Gerelateerd nieuws
166 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 62 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65076 leden - Op dit moment zijn 1037 mensen actief, waarvan 192 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting