Van Beek: ''Daarom ben ik blij dat ik weer op het veld sta''

Van Beek: ''Daarom ben ik blij dat ik weer op het veld sta''

Sven van Beek kijkt er naar uit om weer volledige wedstrijden te spelen voor Feyenoord 1. De centrale verdediger speelde maandag een uur mee in de wedstrijd van Feyenoord 2 tegen de reserves van SC Cambuur. De 23-jarige Van Beek is blij dat hij na zijn slepende voetblessure weer vanaf de start aan de wedstrijd kon beginnen.

“Ik denk dat het voor zich spreekt”, begint Van Beek in gesprek met FOX Sports. “Je bent voetballer om elke week te kunnen laten zien wat je kan. Daarom ben ik blij dat ik eindelijk weer op het veld sta. Ik denk wel eens terug naar de tijd dat het even kloten was, dan ga je waarderen dat je zo’n mooi beroep hebt en dat je elke week kan laten zien waar je goed in bent.”

“Als ik word opgeroepen door de trainer zal ik er staan”, vervolgt de verdediger, die ook tegen Napoli al in actie kwam. “Ik ben er persoonlijk wel klaar voor, maar het is afwachten. Hoe ver ik van mijn topniveau ben? Dat is moeilijk te zeggen. Ik bekijk het van wedstrijd tot wedstrijd. Ik voel me goed, train goed en wil gewoon zoveel mogelijk spelen. Alleen daardoor kan je een betere voetballer worden."

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties