Kaartverkoop Manchester City - Feyenoord start woensdag

Kaartverkoop Manchester City - Feyenoord start woensdag

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Manchester City in de UEFA Champions League start woensdag 4 oktober aanstaande. Diamond- en Goldcardhouders kunnen die dag vanaf 9:00 uur een kaart kopen voor de derde uitwedstrijd in de groepsfase, die wordt gespeeld op dinsdag 21 november 20:45 uur (Nederlandse tijd). Er zijn 2.700 kaarten beschikbaar voor Feyenoord-supporters.

De kaarten voor het uitvak in het Etihad Stadium zijn verdeeld over verschillende ‘levels’: level 1 (eerste ring, 827 plaatsen), level 2 (tweede ring, 498 plaatsen) en level 3 (derde ring, 1.375 plaatsen). Supporters die in Manchester met meerdere mensen in hetzelfde vak willen zitten, dienen er zelf voor te zorgen dat ze een kaart voor hetzelfde ‘level’ kopen. Het is namelijk niet mogelijk om van het ene level naar het andere level te verplaatsen, wanneer je eenmaal het stadion binnen bent. Alle kaarten voor het uitvak kosten €45,-.

Verkoopschema
Na de Diamond- en Goldcardhouders komen de Silvercardhouders aan de beurt om een kaart te kopen. Als er vervolgens nog kaarten beschikbaar zijn, worden ook seizoenkaarthouders en Legioen-leden in staat gesteld een kaart te kopen.

Diamond- en Goldcardhouders Woensdag 4 oktober, 09:00 uur
Silvercardhouders Zaterdag 7 oktober, 09:30 uur
Overige seizoenkaarthouders Woensdag 11 oktober, 09:00 uur
Legioen-leden Zaterdag 14 oktober, 09:30 uur

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties