Haps over Oranje: ''Ik moet mijn best blijven doen''

Haps over Oranje: ''Ik moet mijn best blijven doen''

Ridgeciano Haps keerde zondagmiddag tijdelijk terug op het oude nest. De verdediger, die afgelopen zomer AZ verruilde voor Feyenoord, nam het op tegen zijn voormalig werkgever. In Alkmaar wist Feyenoord met 0-4 te winnen.

“Het was zeker lekker terugkomen”, zegt Haps in gesprek met RTV Rijnmond. “Het is leuk om die jongens weer te zien. Ook wel raar, om aan de andere kant van het stadion te zitten. Ik denk wel dat we een verdiende overwinning hebben geboekt.”

De linksback zag zondag nieuwe collega’s naast zich in de defensie van Feyenoord. Jerry St. Juste en Renato Tapia in plaats van Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden. “Dat is niet moeilijk, helemaal niet. Je ziet vandaag ook dat we goed voetballen van achteruit, we komen door naar het middenveld en zij benaderen de aanval. Ik vind dat het heel goed gaat zelfs.”

Ondanks zijn goede vorm werd Haps deze week niet geselecteerd voor het Nederlands elftal, dat komende week twee belangrijke interlands speelt. “Dat is niet aan mij, maar aan de bondscoach”, reageert hij. “Ik moet mijn best blijven doen en dan zien we het wel.”

Lees meer over
Eric Botteghin Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties