Terugblik: Feyenoord oppermachtig in Alkmaar

Op weg naar de uitwedstrijd tegen AZ van zondag kan Feyenoord met veel plezier terugdenken aan de editie van vorig seizoen. In misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen was het team van trainer Giovanni van Bronckhorst oppermachtig ten opzichte van AZ, met als resultaat een 0-4 overwinning. Het verschil werd al voor rust gemaakt, via goals van Steven Berghuis, Jan-Arie van der Heijden en Nicolai Jørgensen. In de tweede helft bepaalde Tonny Vilhena met een lekker schot in de kruising de eindstand.

Bekijk in de videospeler een samenvatting van AZ – Feyenoord van seizoen 2016-2017.