Jacobs over Feyenoord O19: ''Lopen goede spelers rond''

Jacobs over Feyenoord O19: ''Lopen goede spelers rond''

Feyenoord O19 speelde woensdagmiddag zijn tweede wedstrijd in de Youth League. Het jeugdteam van Feyenoord wist in de eerste wedstrijd niet te winnen van de leeftijdsgenoten van Manchester City (0-2), maar behaalde tegen Napoli O19 een punt door met 2-2 gelijk te spelen.

“Ik heb zo genoten van Onder 19, die speelden voor de wedstrijd van het eerste elftal”, zegt oud-Feyenoorder Rob Jacobs. “Ze stonden 2-0 achter en ik wist niet wat ik zag. Wat een leuk elftal van die ouwe dibbes (trainer Cor Adriaanse, red.). De namen zijn me even ontschoten maar daar lopen goede jongens in en pas negentien jaar.”

“Hoe meer jongens van Varkenoord vanuit de A-jeugd naar het eerste elftal komen, hoe beter. Er lopen daar gewoon goede spelers rond”, stelt Jacobs in het RUR-programma De Week van Feyenoord. “Dat hebben die apen laten zien in Italië.” Tegen Napoli O19 waren aanvaller Daudé van der Kust en verdediger Lutsharel Geertruida trefzeker.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties