Amrabat: ''Heel zonde, want je doet niet voor ze onder''

Amrabat: ''Heel zonde, want je doet niet voor ze onder''

Feyenoord heeft in het uitduel tegen Napoli niet weten te stunten. De thuisploeg won met 3-1. Sofyan Amrabat, doelpuntenmaker namens de Rotterdammers, stond na de wedstrijd Veronica te woord.

"Het is altijd lekker om te scoren, maar ik ben vooral ontevreden dat we hier verliezen", begint Amrabat. "We doen goed mee, hebben het meeste balbezit, maar geven dan de goals te makkelijk weg."

Waar Feyenoord tegen Manchester City in eigen huis nog kansloos was, ging het vandaag al een stuk beter. "We speelden al veel beter dan toen, maar staan toch weer met lege handen. Zij straffen elke fout gelijk af. Wij krijgen ook nog genoeg kansen, maar doen dat niet. Het is heel zonde, want je doet helemaal niet voor ze onder."

Van de laatste vijf duels verloor Feyenoord er vier. Toch wil Amrabat niet zeggen dat de ploeg zich in een dal bevindt. "Daar ben ik het niet mee eens. We verliezen vier keer, maar dat is onder andere tegen City, Napoli en met tien man tegen PSV. De wedstrijd tegen NAC was heel slecht, maar verder is het zeker niet zo dramatisch."
[dumpitem=16577]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties