Van Bronckhorst: ''Je doet jezelf tekort''

Van Bronckhorst: ''Je doet jezelf tekort''

Feyenoord is ook na het duel in Napels nog altijd op zoek naar het eerste punt in de groepsfase van de Champions League. Napoli won met 3-1. Toch is trainer Giovanni van Bronckhorst niet ontevreden over de prestatie van zijn ploeg.

"Natuurlijk is het gevoel anders dan na de wedstrijd tegen Manchester City. We hebben lang in de wedstrijd gezeten en waren zeker niet de mindere", aldus Van Bronckhorst tegenover Veronica. "We waren goed aan de bal en hadden meer balbezit. Uiteindelijk is het zuur dat je door twee persoonlijke fouten twee goals weggeeft. Je doet jezelf tekort."

Een van die fouten werd gemaakt door Kevin Diks, de back die sowieso nog niet weet te overtuigen bij Feyenoord. Aan Van Bronckhorst de vraag hoe je deze fouten uit zijn spel krijgt. "Dat is moeilijk. Je moet onder druk keuzes maken, dat is het moeilijkste in het topvoetbal. Dat geldt niet alleen voor hem, maar voor iedereen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties