Berghuis betuigt spijt: ''Ik laat het team in de steek''

Berghuis betuigt spijt: ''Ik laat het team in de steek''

Feyenoord ging zondagmiddag met 1-0 onderuit tegen PSV. De Rotterdamse club speelde lange tijd met tien man. Steven Berghuis ontving in de eerste helft namelijk twee gele kaarten. De aanvaller ontving zijn eerste gele kaart na een harde overtreding op Luuk de Jong, waar Berghuis veel spijt van heeft.

“Het lijkt me logisch hoe ik hier sta, ik baal enorm”, zegt Berghuis tegenover FOX Sports. “Ten eerste naar voor Luuk, ik raak heel lelijk met mijn knie zijn ribben. Ik was er wel van slag van. Mijn tweede gele kaart gebeurt normaal niet en mag ook niet gebeuren, maar ik doe het wel. Vervelend, vooral voor het team.”

“Ik laat het team in de steek”, vervolgt hij. “Dit is mijn eerste of tweede rode kaart. Een uitwedstrijd tegen PSV is met elf spelers al lastig, met tien helemaal. Ik ben wel trots op die gasten. Ze hebben goed gespeeld in de tweede helft, heel knap.”

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties