Vermoedelijke basiself: Amrabat en St. Juste starten

Vermoedelijke basiself: Amrabat en St. Juste starten

Feyenoord krijgt vanavond Manchester City op bezoek in de eerste wedstrijd van de poulefase van de Champions League. Er staat de Rotterdammers een hels karwei te wachten, maar in De Kuip zijn vaker onverwachte dingen gebeurd.

''Een ding mogen we absoluut niet zijn tegen deze tegenstander en dat is naïef'', stelt aanvoerder Karim El Ahmadi in het Algemeen Dagblad. Trainer Giovanni van Bronckhorst lijkt voor een opstelling te kiezen met een versterkte verdediging. Het zag er gisteren naar uit dat middenvelder Jens Toornstra het kind van de rekening wordt en op de bank begint.

Aankoop Sofyan Amrabat krijgt volgens het AD een basisplaats ten koste van Kevin Diks in een vijfmansdefensie met Eric Botteghin, Jerry St. Juste, Jan-Arie van der Heijden en Miquel Nelom. In de aanval vervangt Michiel Kramer de geblesseerde Nicolai Jorgensen.

Vermoedelijke opstelling: Jones; Amrabat, St. Juste, Botteghin, Van der Heijden, Nelom; El Ahmadi, Vilhena; Berghuis, Kramer en Boëtius.

Lees meer over
Steven Berghuis Eric Botteghin Jens Toornstra Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties