'Gio' niet tevreden: ''Dat kan je de wedstrijd kosten''

'Gio' niet tevreden: ''Dat kan je de wedstrijd kosten''

Giovanni van Bronckhorst kijkt met gemengde gevoelens terug op de wedstrijd van Feyenoord tegen Heracles. De trainer zag zijn ploeg overtuigend beginnen in Almelo, maar maakte het later onnodig spannend. Uiteindelijk stelde de landskampioen wel de overwinning veilig.

“Over de tweede helft ben ik zeker niet tevreden", zegt de trainer tegenover FOX Sports. "De eerste helft spelen we fantastisch en komen we verdiend op een voorsprong. In die fase beslissen we de wedstrijd. Als je in de tweede helft dan zo speelt, met name het tweede deel, roep je de problemen op jezelf af. Dat mag niet en zo kom je onnodig in de problemen.”

“Met name tijdens de eerste helft spelen we simpel. We spelen makkelijk rond en houden het spel snel. Als je het tempo hoog weet te houden kan je er makkelijk doorheen komen. In de tweede helft doen we dat minder. We zoeken moeilijkere oplossingen en dat kan je de wedstrijd kosten.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties