Kramer over reserverol: ''Het is nu makkelijker''

Kramer over reserverol: ''Het is nu makkelijker''

Michiel Kramer moet het ook dit seizoen doen met een reserverol bij Feyenoord. De lange spits kon in zijn eerste seizoen in De Kuip rekenen op een basisplaats, maar sinds de komst van Nicolai Jørgensen is dat niet meer het geval.

“Ik lach altijd”, zegt Kramer in gesprek met RTV Rijnmond. “Vorig jaar was er wel een periode dat ik het minder leuk vond, dat weet iedereen. Dat is voor mij niet heel gek, het is nu een nieuw seizoen en ik ben aan het knokken voor mijn minuten en wedstrijden. Een stukje plezier hoort daarbij, ik voel me ook goed.”

“Ik denk dat het dit jaar iets makkelijker is dan vorig jaar omdat ik nu weet waar ik aan toe ben. Vorig jaar was dat pas na een paar wedstrijden in de competitie. Hoe het nu is, is makkelijker dan het aangaan van de concurrentiestrijd en hem uiteindelijk verliezen.”

“Je schikt je natuurlijk nooit in een rol als twee spits, maar ik weet nu wat er speelt en dat is dat Nicolai de eerste spits is. Ik sta daarachter. Ik moet ervoor zorgen dat hij scherp blijft en als het moment komt dat de trainer wil wisselen, moet ik zorgen dat ik er klaar voor ben. Ik denk dat ik dat vorig jaar wel heb bewezen maar ik denk dat ik dit jaar nog beter ben. Nu zit het weer goed in mijn hoofd.”

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties