Botteghin: ''Een topclub moet een zwaar schema aankunnen''

Botteghin: ''Een topclub moet een zwaar schema aankunnen''

De komende weken volgen de wedstrijden in de competitie, Champions League en de KNVB Beker. Een druk programma wacht dus voor de spelers van Feyenoord. ''Ik ben heel benieuwd hoe zwaar het zal zijn met zo'n vol programma. En dan ook nog eens voor het eerst in de Champions League", zegt Jens Toornstra.

Feyenoord gebruikt het drukke programma niet als excuus. "Vermoeidheid zit vaak ook in het hoofd. Bovendien ken ik geen profvoetballer die liever de hele week traint dan driemaal in een week mooie wedstrijden speelt", zegt Jan-Arie Van der Heijden in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Feyenoord-verdediger Eric Botteghin zag de landskampioen vorig jaar ook goed presteren. "Een topclub moet een zwaar schema aankunnen. We wonnen vorig jaar van Manchester United en veel spelers vonden dat de zwaarste wedstrijd uit hun loopbaan. Drie dagen later wonnen we gewoon bij PSV."

Lees meer over
Eric Botteghin Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties