Larsson reageert: ''Ik ben zeker geen moeilijke jongen''

Larsson reageert: ''Ik ben zeker geen moeilijke jongen''

Sam Larsson heeft een aantal weken geweigerd mee te trainen bij sc Heerenveen. De aanvaller kon vanwege zijn staking om een transfer te forceren rekenen op stevige kritiek. Nu hij bij Feyenoord heeft getekend wil Larsson liever niet terugkijken op deze periode.

''Nu ik bij Feyenoord heb getekend, is de behoefte om er iets over te zeggen minimaal,'' zegt de 24-jarige Larsson in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Ik heb getraind bij de reserves en met een fysieke trainer hield ik mijn conditie op peil. Ik zal nog even nodig hebben om op het juiste niveau te zitten, maar ik hoop dat Feyenoord mij snel klaarstoomt.

''Wat Heerenveen betreft: er waren afspraken gemaakt en die is de club niet nagekomen. Dat is eigenlijk alles wat ik erover wil zeggen. Of ik dan onterecht een stempel van lastige jongen heb gekregen? De mensen die mij kennen weten beter en zo zullen de mensen bij Feyenoord mij ook leren kennen. Ik ben zeker geen moeilijke jongen.''

Jerry St. Juste
Oud-ploeggenoot van Sam Larsson, Jerry St. Juste, en nu wederom ploeggenoot, ziet Larsson als een aanwinst voor Feyenoord. "Hij heeft superveel kwaliteiten en hij past bij Feyenoord." St. Juste ontkracht in gesprek met FOX Sports de woorden die in de media vaak opduiken. "Hij is totaal geen moeilijke jongen, echt niet. Ik denk dat de jongens van Feyenoord ook echt heel goed met hem om kunnen gaan."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties