#TT | Ook Celtic ziet komst Nelom wel zitten

#TT | Ook Celtic ziet komst Nelom wel zitten

Feyenoord lijkt serieus rekening te moeten houden met een vertrek van Miquel Nelom. De verdediger, die al sinds 2011 onderdeel is van het eerste elftal van de club, lijkt het komend seizoen te moeten doen met een reserveplaats binnen het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst. Het rijtje geïnteresseerde clubs wordt langer en langer.

Begin deze zomer hadden Espanyol en Stoke City interesse in de linksback van Feyenoord. Later kwam daar ook Watford bij. Ook Celtic zou zich in de laatste weken van de zomerse transferwindow nog willen versterken met Nelom. Dit schrijft het Schotse Evening Times. De linksback wordt gezien als de mogelijke opvolger van Emilio Izaguirre, die Celtic deze zomer inruilde voor Al-Feiha uit Saudi Arabië.

Volgens het Schotse medium zou Celtic de 26-jarige Nelom, die twee keer uitkwam als international voor het Nederlands elftal, voor iets meer dan één miljoen euro kunnen overnemen van Feyenoord. Dit omdat het contract van de verdediger bij de landskampioen nog doorloopt tot medio 2018.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse (roddel)pers

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties