KNVB bevestigt: Gudde voorgedragen als nieuwe directeur

KNVB bevestigt: Gudde voorgedragen als nieuwe directeur

De kans is groot dat Eric Gudde de nieuwe directeur betaald voetbal van de KNVB gaat worden. De Selectiecommissie heeft maandag de kandidaten voor de nieuwe Raad van Commissarissen van de KNVB sectie betaald voetbal bekendgemaakt. Dit zijn Jan Smit (voorzitter), Elsemieke Havenga-Hillen, Han Berger, Niek Jan van Kesteren en Erik Mulder.

Naast het samenstellen van een nieuwe RvC heeft de Selectiecommissie de opdracht gekregen om een nieuwe directeur betaald voetbal van de KNVB voor te dragen. In afstemming met de beoogde RvC heeft de commissie besloten Eric Gudde hiervoor aan te bevelen. Dit laat de voetbalbonds zojuist weten.

De 62-jarige Gudde zal pas na consultatie en advies van de ondernemingsraad van de KNVB en de Centrale Spelersraad (CRS) door de nieuwe RvC kunnen worden benoemd. Naar verwachting zal dat medio september plaatsvinden. Eerder gaf de algemeen directeur van Feyenoord aan eind november een punt achter zijn werkzaamheden bij de landskampioen te zetten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties