Boskamp kijkt uit naar CL: ''Plekkie al gereserveerd''

Boskamp kijkt uit naar CL: ''Plekkie al gereserveerd''

Jan Boskamp kijkt uit naar nieuwe seizoen van Feyenoord. De Rotterdamse club kroonde zich vorig seizoen tot kampioen van Nederland, waardoor het zeker is van de groepsfase van de Champions League. Oer-Feyenoorder Boskamp kan niet wachten.

“Ik heb mijn plekkie al gereserveerd”, zegt Boskampie tegenover Voetbal Inside. “Je weet dat ik altijd naar wedstrijden van FC Barcelona ga kijken. Nu spelen wij zeker zes wedstrijden. Ik hoop meer, maar ik ga die zes wedstrijden sowieso thuis en uit kijken.”

“Hoeveel wedstrijden Feyenoord in de Champions League gaat spelen? Zes wedstrijden is al zeker… Als ik eerlijk moet zijn, houd ik het bij die zes”, zegt hij na lang twijfelen. “Ik weet niet tegen wie ze spelen. Als je met twee grote ploegen zit, weet je zeker dat je klaar bent.”

“Het is de vraag of je voor die derde plek kan gaan dan. De opbouw is in ieder geval al goed. Eerst win je de beker, dan de titel dus de volgende stap…”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties