''Als er nog een kansje komt, vertrekt Bilal misschien nog wel''

''Als er nog een kansje komt, vertrekt Bilal misschien nog wel''

Bilal Basacikoglu begint zondag aan zijn vierde seizoen als speler van Feyenoord. De buitenspeler kwam in de zomer van 2014 voor zo’n 3,5 miljoen euro over van sc Heerenveen, maar wist nog geen basisspeler in de Kuip te worden. De 22-jarige Basacikoglu kwam, in alle competities, 113 keer in actie voor Feyenoord, waarvan 61 keer als invaller.

“Basacikoglu is momenteel de enige speler achter Steven Berghuis”, zegt Jan Dirk Stouten in De Week van Feyenoord, het praatprogramma van de nieuwe internetzender RUR. “Het is een jongen wiens contract vorig jaar is verlengd, al heb ik zelf mijn vraagtekens daarbij gehad.”

“Martin van Geel heeft de contracten van Terence Kongolo en Rick Karsdorp tussentijds verlengd met het idee dat ze toch verkocht gingen worden en dat de club daardoor meer geld kon vragen. Bij Bilal heb ik daar wel mijn vraagtekens bij.”

“Aan de andere kant: het is een jongen met de Turkse nationaliteit”, vervolgt hij. “Turkse topclubs houden hem in de gaten, zij kunnen hem makkelijk halen. Als daar nog een kansje komt, gaat hij misschien wel vertrekken. Al zijn ze bij Feyenoord wel tevreden over hem. Dat snap ik alleen niet zo goed, zeg ik daar bij.”

Lees meer over
Steven Berghuis Rick Karsdorp Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties