Luc Castaignos terug op Nederlandse velden

Luc Castaignos terug op Nederlandse velden

Luc Castaignos keert tijdelijk terug in de Eredivisie. De 24-jarige spits wordt door Vitesse voor één seizoen gehuurd van Sporting Lissabon, zo bevestigt de club van trainer Henk Fraser zojuist. In Portugal wist hij afgelopen seizoen niet uit te groeien tot een vaste waarde, mede vanwege de veelscorende Bas Dost.

“Ik heb goede gesprekken gehad met Vitesse”, zegt de spits op de website van zijn nieuwe club. “De keuze voelt goed en ik wil weer belangrijk zijn voor een team. We willen met Vitesse in alle competities zo goed mogelijk meedoen en daar wil ik mijn bijdrage aan leveren.”

De aanvaller werd op Varkenoord opgeleid en speelde twee seizoenen voor landskampioen Feyenoord. Op jonge leeftijd ging hij een, naar wat later bleek, niet succesvol avontuur aan bij Internazionale. Via FC Twente, Eintracht Frankfurt en Sporting Lissabon komt hij nu dus terecht bij Vitesse. Het contract van Castaignos in Lissabon loopt door tot medio 2019.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties