Eljero Elia: ''Ik zit nog steeds in de groepsapp''

Eljero Elia: ''Ik zit nog steeds in de groepsapp''

Eljero Elia nam deze zomer afscheid van Feyenoord. Met het kampioenschap op zak vertrok hij naar het Turkse Medipol Basaksehir, waar hij woensdagavond de laatste voorronde van de Champions League hoopt te bereiken ten koste van Club Brugge.

Eljero Elia laat weten nog altijd bezig te zijn met Feyenoord. ''Ik zit nog steeds in de groepsapp met de jongens van Feyenoord. Dat is handig. Op die manier kan ik nieuwelingen ondersteunen. Kan ik ze zich op hun gemak laten voelen in de Kuip, advies geven,'' geeft Eljero Elia aan in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Eljero Elia heeft warme gevoelens gekregen voor Feyenoord en hoopt in de toekomst nog iets te kunnen betekenen voor de club. ''In twee jaar tijd is Feyenoord míjn club geworden. Ooit keer ik terug in De Kuip. Niet als speler waarschijnlijk, maar misschien wel als jeugdtrainer ofzo. Mijn gevoel bij de club is enorm sterk. Ik hoop van harte dat ze dit jaar weer kampioen worden.”

Waar bij Feyenoord de thuisduels altijd zijn uitverkocht is het bij de nieuwe club van Eljero Elia wel even wennen. De club is drie jaar geleden opgericht. ''Ik geloof dat er bij thuisduels maar vijfhonderd á duizend supporters komen kijken. Dat is even wat anders dan in De Kuip, ja,'' sluit de 30-jarige aanvaller af, die een contract heeft getekend tot 2019 bij Basaksehir.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties