Nelom: ''Ik zal altijd alles geven voor Feyenoord''

Nelom: ''Ik zal altijd alles geven voor Feyenoord''

Miquel Nelom vertrekt deze zomer mogelijk bij Feyenoord. De verdediger is het langstzittende lid uit de huidige selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst, maar is geen basisspeler. De landskampioen versterkte zich, na het vertrek van Terence Kongolo, met Ridgeciano Haps waardoor Nelom niet de eerste linksback lijkt.

“Je speelt bij Feyenoord dus je kan verwachten dat er altijd iemand in de plaats komt voor een speler die vertrekt”, zegt Nelom in gesprek met RTV Rijnmond. “Het is gewoon belangrijk dat we een goede groep hebben en genoeg spelers hebben. Komend seizoen komen er veel wedstrijden dus voor mij is het niet zo erg.”

“Er is wel interesse”, zegt hij over een mogelijk vertrek. “Maar tot nu toe is er niet echt iets concreets, dus er valt weinig over te praten. Ik heb aangegeven dat ik er over zou nadenken als er iets moois zou komen, maar dat is nu nog niet nodig. De afgelopen jaren heb ik altijd genoeg wedstrijden gespeeld, we zullen zien hoe het gaat lopen. Ik doe gewoon mijn best en zal altijd alles geven voor Feyenoord.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties