Nelom: ''Ik zal altijd alles geven voor Feyenoord''

dinsdag 25 juli 2017 15:37 132.685 keer bekeken 328 reacties Pro Shots

Miquel Nelom vertrekt deze zomer mogelijk bij Feyenoord. De verdediger is het langstzittende lid uit de huidige selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst, maar is geen basisspeler. De landskampioen versterkte zich, na het vertrek van Terence Kongolo, met Ridgeciano Haps waardoor Nelom niet de eerste linksback lijkt.

“Je speelt bij Feyenoord dus je kan verwachten dat er altijd iemand in de plaats komt voor een speler die vertrekt”, zegt Nelom in gesprek met RTV Rijnmond. “Het is gewoon belangrijk dat we een goede groep hebben en genoeg spelers hebben. Komend seizoen komen er veel wedstrijden dus voor mij is het niet zo erg.”

“Er is wel interesse”, zegt hij over een mogelijk vertrek. “Maar tot nu toe is er niet echt iets concreets, dus er valt weinig over te praten. Ik heb aangegeven dat ik er over zou nadenken als er iets moois zou komen, maar dat is nu nog niet nodig. De afgelopen jaren heb ik altijd genoeg wedstrijden gespeeld, we zullen zien hoe het gaat lopen. Ik doe gewoon mijn best en zal altijd alles geven voor Feyenoord.”

Gerelateerd nieuws
328 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 153 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 675 mensen actief, waarvan 220 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved