Update | 'Onderhandelingen Zirkzee en Ajax lopen stuk'

Update | 'Onderhandelingen Zirkzee en Ajax lopen stuk'

Joshua Zirkzee vertrekt deze transferperiode mogelijk bij Feyenoord. De spits, die deze zomer van stap van Feyenoord O16 naar Feyenoord O19 maakt, stuurt aan op een vertrek. Althans, dit schrijft VarkenoordWatch. Onder andere Ajax, PSV en enkele buitenlandse clubs zouden interesse in hem hebben. Feyenoord hoopt hem alsnog te kunnen overhalen om een contract bij de landskampioen te tekenen.

De 16-jarige Zirkzee kwam in de zomer van 2016 over van de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Op de velden van Varkenoord wist de spits direct indruk te maken, wat leidde tot 33 goals in 27 wedstrijden voor verschillende teams. Hij kwam afgelopen seizoen namelijk ook uit voor Feyenoord O17 en het O19-team.

Update, 13.00 uur | ‘Zirkzee vertrekt definitief bij Feyenoord’
Joshua Zirkzee vertrekt deze zomer definitief bij Feyenoord. Dit meldt VarkenoordWatch. Maandagochtend werd bekend dat de aanvaller, die deze zomer de overstap van Feyenoord O16 naar het O19-team zou gaan maken, in de belangstelling van Ajax, PSV en enkele buitenlandse club staat. Het besluit van de aanvaller om te vertrekken staat dus al vast. Bronnen laten FR12.nl weten dat Arsenal vergaande interesse in de spits heeft.

Update, 18 juli, 10.49 uur | 'Onderhandelingen Zirkzee en Ajax lopen stuk'
Eén deze dagen moet bekend worden waar Joshua Zirkzee gaat voetballen. De 16-jarige spits heeft de afgelopen periode ook onderhandeld met Ajax. Dit meldt Ajaxshowtime. Zijn management en de Amsterdamse club kwamen uiteindelijk niet tot een akkoord. Vorige week ketste de deal af. Zijn toekomst lijkt nu te liggen in Engeland.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties