''Een bericht waar ook wij stil van worden''

donderdag 13 juli 2017 13:11 275.760 keer bekeken 1.399 reacties Pro Shots

Zojuist is het vreselijke nieuws bekend geworden over Abdelhak Nouri. De voetbalwereld reageert geschokt hierop. Ook iedereen bij Feyenoord leeft mee.''Een bericht waar we ook bij Feyenoord stil van worden... We leven mee met Abdelhak Nouri, zijn familie en Ajax. #StayStrongAppie,'' schrijft de club op Twitter.

De dokters in het ziekenhuis van Innsbruck, waar de middenvelder verblijft sinds hij zaterdag tijdens een oefenduel met Werder Bremen in elkaar zakte, hebben ernstige en blijvende hersenschade geconstateerd. De club laat in een verklaring weten dat de kans op herstel van deze cruciale hersenfuncties nihil is.

De familie van Appie maakt een ware nachtmerrie mee. Zijn broer reageert tegenover het Algemeen Dagblad. ''De doktoren zijn vrij zeker van hun zaak dat het niet goed komt. Als hij bijkomt zou hij niet meer kunnen denken, eten, praten, lopen, zelfs waarschijnlijk niet eens iemand herkennen. Niet meer functioneren gewoon. Maar wij geven het niet op, wij geloven dat god bepaalt.''

N.B.: het nieuws rondom Nouri roept veel verschillende emoties op. De redactie van FR12.nl vraagt om drie keer na te denken voordat er een reactie onder het bericht wordt geplaatst. Er wordt streng opgetreden tegen reacties die niet door de beugel kunnen. 

Laatste headlines
1399 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 382 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64412 leden - Op dit moment zijn 82 mensen actief, waarvan 70 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting