''Een bericht waar ook wij stil van worden''

''Een bericht waar ook wij stil van worden''

Zojuist is het vreselijke nieuws bekend geworden over Abdelhak Nouri. De voetbalwereld reageert geschokt hierop. Ook iedereen bij Feyenoord leeft mee.''Een bericht waar we ook bij Feyenoord stil van worden... We leven mee met Abdelhak Nouri, zijn familie en Ajax. #StayStrongAppie,'' schrijft de club op Twitter.

De dokters in het ziekenhuis van Innsbruck, waar de middenvelder verblijft sinds hij zaterdag tijdens een oefenduel met Werder Bremen in elkaar zakte, hebben ernstige en blijvende hersenschade geconstateerd. De club laat in een verklaring weten dat de kans op herstel van deze cruciale hersenfuncties nihil is.

De familie van Appie maakt een ware nachtmerrie mee. Zijn broer reageert tegenover het Algemeen Dagblad. ''De doktoren zijn vrij zeker van hun zaak dat het niet goed komt. Als hij bijkomt zou hij niet meer kunnen denken, eten, praten, lopen, zelfs waarschijnlijk niet eens iemand herkennen. Niet meer functioneren gewoon. Maar wij geven het niet op, wij geloven dat god bepaalt.''

N.B.: het nieuws rondom Nouri roept veel verschillende emoties op. De redactie van FR12.nl vraagt om drie keer na te denken voordat er een reactie onder het bericht wordt geplaatst. Er wordt streng opgetreden tegen reacties die niet door de beugel kunnen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties