Feyenoord verwacht Van Beek niet snel terug

Feyenoord verwacht Van Beek niet snel terug

Sven van Beek is nog altijd niet hersteld van de blessure aan zijn voet. De verdediger heeft al maanden geen wedstrijd gespeeld voor de Rotterdammers en traint nog altijd apart van de groep. Giovanni van Bronchkorst kan niet zeggen of hij in 2017 weer kan beschikken over Van Beek.

''Ik kan hem niet in de planning meenemen nu. Hij heeft fysiek een heel slecht jaar gehad, daar hoef ik niet om heen te draaien. Hij heeft een jaar stilgestaan en krabbelt langzaam op. Hij kan niet met de groep mee nog en het is niet de verwachting dat hij de komende maanden al gaat spelen.''

''Ik hoop dat hij stappen blijft maken en niet weer een terugval krijgt,'' vervolgt Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst in gesprek met De Telegraaf. ''Dan zou hij later wel kunnen aansluiten.'' De 22-jarige verdediger liep afgelopen zomer kort voor het zomerse trainingskamp een blessure aan zijn voet op.

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties