Boëtius: ''Compliment aan de jonge jongens''

Boëtius: ''Compliment aan de jonge jongens''

Feyenoord is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met een zege op FC Lisse. De landskampioen was met 0-5 te sterk voor de amateurclub uit de Bollenstreek. Jean-Paul Boëtius maakte zijn rentree in het shirt van Feyenoord en kijkt met een goed gevoel terug op het duel, al hecht hij weinig waarde aan de uitslag.

“Het is mooi weer, 5-0 gewonnen. Prima”, zegt Boetius tegenover FOX Sports. “Het is goed om het balgevoel weer terug te krijgen. In zulke oefenwedstrijden is dat lekker. Het is pas de eerste trainingsweek dus dat gevoel moet wel een beetje terugkomen, weer een beetje wennen aan alles.”

“Het verschil tussen de twee helften heeft vooral te maken met vermoeidheid, denk ik. Wij kwamen in de tweede helft met een geheel nieuwe ploeg, zij hadden toen al een helft achter de rug. Ik denk dat onze twee ploegen een goede verdeling had tussen ervaring en jonge jongens. Ik moet compliment maken naar die jonge jongens, die zich van hun goede kant hebben laten zien.”

Langs het veld werd de aanvaller meerdere malen toegezongen. “Normaal wil je dat de vakantie altijd wat langer duurt, maar nu stond ik de popelen om weer te beginnen. Lekker om dat weer te doen in een bekende omgeving. Reacties waardeer ik heel erg, het maakt het voor mij makkelijker om mijn niveau te halen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties