Cor Adriaanse nieuwe trainer Feyenoord Onder 19

Cor Adriaanse nieuwe trainer Feyenoord Onder 19

Cor Adriaanse is komend seizoen hoofdtrainer van Feyenoord Onder 19. De huidige trainer van Feyenoord Onder 17 is de opvolger van Damien Hertog die vorige maand vertrok naar Apoel Nicosia, waar hij assistent-trainer wordt.

De 61-jarige Adriaanse is al sinds 1996 actief bij Feyenoord Academy. In ruim twintig jaar had hij teams uit diverse leeftijdscategorieën onder zijn hoede en zag hij tientallen mede door hem gevormde spelers doorbreken in Feyenoord 1. Sinds 2002 was Adriaanse verantwoordelijk voor Onder 17. Met dat team won hij afgelopen seizoen nog de KNVB Beker.

Met Adriaanse voor de groep begint Feyenoord Onder 19 op zaterdag 22 juli aan de voorbereiding op het seizoen 2017-2018, waarin het team voor het eerst zal uitkomen in de UEFA Youth League. In dit toernooi neemt Onder 19 het op tegen de hoogste jeugdelftallen van de tegenstanders die Feyenoord 1 in de Champions League treft. De loting is op donderdag 24 augustus.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties