Nordin Amrabat trots: ''Schitterende club''

Nordin Amrabat trots: ''Schitterende club''

Nordin Amrabat is onderweg naar De Kuip om zijn broertje een contract te zien ondertekenen bij Feyenoord. Hij is trots op Sofyan Amrabat en blij dat de transfer bijna rond is. ''Hij wordt daar nu medisch gekeurd, maar zodra het licht definitief op groen gaat, is dit een prachtstap natuurlijk voor Soef,'' zegt Nordin in gesprek met De Telegraaf.

''Er was voor Sofyan ook veel belangstelling uit het buitenland, maar ik heb hem op het hart gedrukt een tussenstap te maken bij een topclub in Nederland. Mijn ouders en ik zijn de adviseurs van Sofyan, Mo Sinouh doet de contracten. En dan is Feyenoord een schitterende club. Iedereen heeft het over De Kuip. En spelen in de Champions League is natuurlijk ook iets magisch.''

''Ik ben ongelooflijk trots op mijn broertje. Het laatste jaar heeft hij stappen met zevenmijlslaarzen gezet. En dit vierjarige contract is de ultieme beloning. Maar dit is hopelijk pas het begin. Nu moet hij het bij Feyenoord laten zien. Hij gaat nu weg uit zijn vertrouwde omgeving en moet een stap zetten naar zelfstandigheid en volwassenheid,'' aldus de huidige speler van Watford FC.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties