UPDATE | ''Dick Schreuder blijft gewoon bij Katwijk''

UPDATE | ''Dick Schreuder blijft gewoon bij Katwijk''

Feyenoord is in de zoektocht naar een nieuwe trainer voor Feyenoord O19 uitgekomen bij Dick Schreuder. Dit schrijft Mikos Gouka, Feyenoord-watcher namens het Algemeen Dagblad, op Twitter. De 45-jarige trainer staat sinds 2014 aan het roer bij amateurclub Katwijk.

Schreuder, de broer van oud-Feyenoorder Alfred Schreuder, was al voetballer actief voor onder andere PSV, FC Groningen en Stoke City. Zijn trainersloopbaan begon hij in 2007 bij SDV Barneveld. Later was hij assistent-trainer bij het Engelse Barnet.

De functie van hoofdtrainer bij het hoogste jeugdelftal van de Feyenoord-jeugdopleiding is vrij sinds het vertrek van Damiën Hertog. Hij koos voor een avontuur in Cyprus, waar hij assistent van oud-Feyenoorder Mario Been werd.

Update, 29-06-2017 12.00 uur | Feyenoord grijpt mis: “Schreuder blijft gewoon bij Katwijk”
Dick Schreuder wordt niet de nieuwe trainer van Feyenoord O19. De Rotterdamse club zou de trainer van VV Katwijk op het oog hebben gehad als opvolger van Damien Hertog, maar een overgang zit er niet in.

“Volgens de geruchten in de media zou Dick Schreuder mogelijk als trainer van Feyenoord O19 aan de slag gaan”, schrijft de amateurclub op Katwijk op de clubwebsite. “Er heeft op basis van de goede relatie en de status van Feyenoord en Dick Schreuder op verzoek van beide partijen wel een onderling gesprek plaatsgevonden. Schreuder blijft echter gewoon bij Katwijk.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties