Boëtius heeft spijt: ''Je moet zorgen dat je zélf een plan hebt''

Boëtius heeft spijt: ''Je moet zorgen dat je zélf een plan hebt''

Jean-Paul Boëtius mag zich weer officieel speler van Feyenoord noemen. De aanvaller zette maandagochtend zijn handtekening onder een driejarig contract bij de Rotterdamse club. Twee jaar geleden ruilde hij Feyenoord in voor FC Basel. Na zijn vertrek vertelde hij dat hij destijds onder andere 'een plan' miste binnen de club.

“Ik moet in de spiegel kijken”, zegt de aanvaller in gesprek met RTV Rijnmond. “Je kan niet anderen aanwijzen en zeggen dat er geen plan is, je moet zorgen dat je zélf een plan hebt. Ik heb spijt dat ik dat destijds heb gezegd, dat was niet nodig geweest.”

“Je hoort vaak spelers zeggen dat er geen plan is, maar ik vind dat je je eigen plan moet trekken. Je kan anderen wel op de hoogte brengen van die plannen, maar je hebt het zelf in de hand. De kou is uit de lucht. Ik heb gesproken met Martin van Geel en met Giovanni van Bronckhorst. We maken een nieuwe start."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties