Juventus richt pijlen op Feyenoord-jeugdspeler Azarkan

Juventus richt pijlen op Feyenoord-jeugdspeler Azarkan

Feyenoord moet mogelijk rekening houden met het naderende vertrek van een veelbelovende jeugdspeler. Marouan Azarkan, linksbuiten van Feyenoord O17, staat namelijk in de belangstelling van Juventus. Dit weet FR12.nl te melden. Naast de Italiaanse topclub, die hem bekeek op het Vierlandentoernooi in Portugal met Oranje O16, houdt ook Hamburger SV de jongeling in de gaten.

De 15-jarige Azarkan maakte op zijn veertiende al onderdeel uit het van het O17-team van de jeugdopleiding van Feyenoord. De behendige buitenspeler speelde ook voor verschillende jeugdelftallen van het Nederlands elftal. Azarkan wordt in december zestien jaar, waardoor Feyenoord hem dan pas een profcontract zou kunnen aanbieden.

In het verleden raakte de Rotterdamse club, die dit seizoen kampioen werd, al veelbelovende talenten kwijt aan een Europese topclub. Zo verkozen spelers als Jeffrey Bruma, Kyle Ebecilio, Nathan Aké, Karim Rekik en Rodney Kongolo een buitenlands avontuur boven een langer verblijf in Rotterdam. Het meest recente voorbeeld is Tahith Chong. Hij vertrok afgelopen zomer naar Manchester United.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties