Van Bronckhorst gehuldigd in Krimpen aan den IJssel

Van Bronckhorst gehuldigd in Krimpen aan den IJssel

Exact een week na de huldiging op de Coolsingel is Giovanni van Bronckhorst opnieuw in het zonnetje gezet. Feyenoords hoofdtrainer werd maandagmiddag in zijn woonplaats Krimpen aan den IJssel door duizenden plaatsgenoten toegejuicht in verband met het behaalde landskampioenschap. Daarnaast ontving hij voor zijn bijzondere prestatie de Krimpense kristallen Roemer, een gemeentelijke onderscheiding, en werd een omnisportveld in het dorp naar hem vernoemd.

Dat Van Bronckhorst niet alleen in Rotterdam populair is, maar ook in Krimpen aan den IJssel, bleek direct toen hij zich iets na half vijf op het plein voor het gemeentehuis liet zien met de kampioensschaal. Het ‘Gio bedankt’ en ‘Wij zijn kampioen’ klonken meermaals uit de duizenden kelen. Samen met zijn vrouw Marieke, zoons Jake en Joshua en overige familieleden zwaaide de succescoach enthousiast naar zijn dorpsgenoten, die hij vervolgens ook toesprak.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties