El Ahmadi: ''Ik kan nog wel een paar jaar vooruit''

El Ahmadi: ''Ik kan nog wel een paar jaar vooruit''

Aanvoerder Dirk Kuyt zal spoedig aankondigen of hij er nog één jaar aan vastplakt bij Feyenoord. Een andere routinier in de selectie denkt echter nog lang niet aan stoppen. De eveneens onvermoeibare Karim El Ahmadi (32) wil zich komend seizoen in de Champions League bewijzen.

''Ik heb het gevoel dat ik nog wel een paar jaar vooruit kan. Mijn contract bij Feyenoord loopt nog twee jaar door, maar ik bekijk het per seizoen. Het eerstvolgende doel is volgend jaar wéér mee te doen om de titel en goed presteren in de Champions League. Met mezelf in een belangrijke rol voor de ploeg'', zegt de middenvelder in gesprek met dagblad Metro.

El Ahmadi is momenteel nog vice-aanvoerder. ''Het is voor mij heel speciaal om die band te dragen, maar Kuyt is onze eerste aanvoerder. Ook als hij niet speelt. Daarom nam hij ook de schaal in ontvangst. Dirk heeft heel veel wedstrijden gespeeld en veel doelpunten gemaakt, hij is ontzettend belangrijk voor ons. Er was geen twijfel over mogelijk dat hij als eerste de kampioensschaal in handen kreeg.''

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties