'Feyenoord sprak met Lens over mogelijke transfer'

'Feyenoord sprak met Lens over mogelijke transfer'

Feyenoord gaat een spannende zomer tegemoet. De Rotterdamse club lijkt afscheid te gaan nemen van Eljero Elia, die nog een keer een stap wil maken. Daarnaast is het ook de vraag of Steven Berghuis volgend seizoen in de Kuip speelt. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, is daarom al de markt aan het verkennen in de zoektocht naar een aanvallende versterking.

“Feyenoord heeft een gesprek met Jeremain Lens gehad om te polsen of hij interesse heeft om naar de club te komen”, zegt Arno Vermeulen, Chef Voetbal bij de NOS, in het Sportforum van NPO Radio 1. “Hij staat nog onder contract bij Sunderland in Engeland, zij zijn gedegradeerd. Het is een dilemma voor hem: ga je geld pakken in Engeland of Champions League-voetbal spelen met Feyenoord?”

“Los van het feit wat Sunderland voor hem wil hebben, Lens is inmiddels al bijna 30 jaar”, vervolgt hij. “Bij Sunderland heeft hij weinig gebracht dus misschien willen ze wel van hem af. Er komt binnenkort ook een WK aan. Feyenoord kan zeggen: als je bij ons wekelijks speelt in de Eredivisie heb je een betere kans om mee te gaan naar het WK.” Lens kwam dit seizoen op huurbasis uit voor Fenerbahce waar hij tot dusver vier keer scoorde in 23 competitieduels. Daarnaast gaf hij tien assists.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties